december 31

0 comments

Pruttelende oliebol

Oliebollen
(wikipedia)

De oliebol is een bolvormig gefrituurd gistdeeggerecht uit de Lage Landen. Ze worden in Nederland traditioneel gegeten op oudejaarsavond. Ook worden ze het hele jaar door op kermissen in Nederland en België in oliebollenkramen verkocht. Gedurende de wintermaanden worden ze ook verkocht in kramen op veel plaatsen in Nederland. Oliebollen zijn vaak gevuld, meestal met krenten of rozijnen. Verder kunnen ook andere ingrediënten worden toegevoegd, zoals appelsukadesinaasappelsnippers of room.

Ik heb ze net even anders gemaakt.


Tags

nieuw, oliebol, oud


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>